Behandlere.jpg

Vårt behandlingsmål er enkelt:

Gjenopprette normal funksjon i bevegelsesapparat for å redusere smerte, fremme generell helse og gi økt livskvalitet.

 
Bente.jpg

Bente Børresen

Kiropraktor

Født 1963. Studert på Norges Idrettshøyskole med grunnfag Idrett. Graduerte som kiropraktor i 1990 ved AECC i England. Tok turnus i Bergen hvor hun ble i 2 år. Etablerte egen klinikk i Bamble i 1993, og jobbet der tverrfaglig sammen med akupunktør, homeopat og fotterapeut i 5 år. Startet så opp egen praksis i Larvik, som i dag har vokst til å bli Kiropraktorhuset.

Fullførte videreutdanning i klinisk medisinsk akupunktur for muskel- og skjelettproblemer i 2012.

Kristin.jpg

Kristin Lo Nystrøm

Kiropraktor

Født 1973. Utdannet ved AECC, Bournemouth Universitet i England. Graduerte som kiropraktor i 1997 ved AECC i England. Har gjennom hele sin karriere jobbet mye med barn og unge, og fullførte videreutdanningen Master i Barn og Unges muskel og skjelett helse i 2017. Utredning og behandling av barn og unge krever ofte dialog og samarbeid med annet helsepersonell. Det er derfor vanlig at pasienter blir henvist både fra og til fastlege, helsestasjon, fysioterapeut eller barneavdelingen på SiV.

Er leder av Norsk Forening for Barne- og Ungdomskiropraktikk.

Ole.jpg

Ole Hagen

Kiropraktor

Født 1977. Trenerstudiet ved Norges Idrettshøyskole i Oslo og Idrottshögskolan i Stockholm 1997-98. Diplomert massasjeterapeut ved Axelsons Gymnastiska Institut i Stockholm i 1999. Graduerte som kiropraktor i 2007 ved Syddanske Universitetet i Odense. Videreutdanning innen idrettskiropraktikk, tørrnålsteknikk og Graston Technique.

Er leder av Etisk Råd i Norsk Kiropraktorforening.

Zefanja.jpg

Zefanja Gast Sandersen

Massør/Muskelterapeut

Født 1974. Utdannet massør og muskelterapeut ved institutt for helhetsmedisin i 2009. Jobbet på treningssenter i Porsgrunn som massør og instruktør siden 2009. Begynte ved Kiropraktorhuset 2013 og tilbyr dybdemassasje og triggerpunktbehandling og tørrnålsbehandling.

Mari.jpg

Mari K.M. Brathagen

Gestaltpsykoterapeut og Massasjeterapeut.

Født 1970. Psykoterapeut med etterutdanning siden 2016 etter 6 års studier ved Norsk Gestaltinstitut Høyskole. Hun har i tillegg studert “Sorg og traumer”, “Seksuelleovergrep” og “Vold i nærerelasjoner” ved universitetet i Sørøst-Norge. En gestaltterapeut er opptatt av hele mennesket med tanker, følelser og kroppsuttrykk. Du kan lese mer om dette på foreningens hjemmesider.

Har jobbet i egen praksis siden 1997 og samlokaliserte med Kiropraktorhuset i 2004.

Utdannet massasjeterapeut ved Axelssons Gymnastiska Institut i Oslo 1997. Utfører også dyp massasje og triggerpunktbehandling for muskulære plager.